Inschrijven

Handleiding online inschrijven?

Deze bevind zich hier.


Lees meer over de bescherming van jouw gegevens conform de GDPR-wetgeving in ons Huishoudelijk Reglement.


Lid worden

Door het Corona-virus is onze werkwijze tijdelijk veranderd. Lees hier meer over onze aangepaste werkwijze.


Je kan bij ons lid worden vanaf dat jouw hond is ingeënt tegen kattenziekte, hondenziekte, rattenziekte en kennelhoest. Hier kan je meer informatie lezen over de vaccinaties die jouw hond dient te hebben vooraleer je kan starten op onze club. Graag vragen we je om reeds online een voorinschrijving te doen zodat we wachttijden aan het secretariaat kunnen vermijden.


OPGELET voor wie inschrijft voor de basisschool: Online inschrijven geeft geen garantie dat je de eerstvolgende datum kan starten. Je kan telkens maar inschrijven voor de eerstvolgende maand. Kan je deze data niet? Geen probleem! Wij starten telkens terug met de inschrijvingen in de 3e week van de maand. Even een voorbeeld om dit duidelijker te maken. We zijn bv. De 3e week van maart, dan kan je vanaf dan, komen inschrijven voor de 2 instaplessen van april. Je kan dus nooit voor de huidige maand inschrijven. Zodoende hebben we voldoende tijd om je volledig in te schrijven, lidgeld te betalen en je vaccinaties in orde te krijgen. OPGELET: Mensen die van een andere hondenschool komen en waarvan de hond al A-klas is of hoger (in bezit van de brevetproef KKUSH) kunnen wel elke week inschrijven. Ook mensen die voor agility, speuren of andere disciplines komen kunnen te allen tijde inschrijven.


Inschrijven vergt even tijd om administratieve zaken in orde te maken. Aangezien er soms meerdere leden inschrijven kom je best vóór je eerste lesdag. Wanneer je net voor je eerste les aan het secretariaat komt, heb je geen garantie meer dat je die dag de les nog kan volgen.


Het gevraagde lidgeld om toe te treden tot onze club vind je terug in onderstaande tabel. Betalen via een betaalterminal is mogelijk. Graag het paspoort van jouw hond meenemen alsook jouw eigen identiteitskaart. Voor meer informatie over onze werkwijze alsook om in te schrijven, kan je terecht bij het secretariaat in onze kantine. Dit kan elke zondag tussen 9u30 en 11u en dinsdag tussen 18u30 en 20u.


Lees zeker onze veelgestelde vragen (FAQ) omtrent lid worden. Hier kan je reeds een antwoord vinden op de meeste van jouw vragen.

Algemeen lidgeld

(Exclusief individuele begeleiding.)

Per persoon

Gezinstarief 2 pers.*

Januari tot December

€90

€110

April tot December

€80

€100

Juli tot December

€70      

€90

Oktober tot December

€50 of €105 tot 31/12 jaar erop

€70 of €125 tot 31/12 jaar erop

November tot December

€45 of €110 tot 31/12 jaar erop

€65 of €130 tot 31/12 jaar erop

December

€40 of €105 tot 31/12 jaar erop

€50 of €125 tot 31/12 jaar erop

Extra'sBijkomende hond

Inbegrepen

Niet mogelijk

Steunend lid zonder hond

€15

nvt

Steunend lid met hond

€35

nvt

Wijziging begeleider

€15

€15

Duplicaat lidkaart

€10

€10

* De twee personen moeten op hetzelfde adres wonen. Voor een derde persoon geldt opnieuw het individueel tarief. Wanneer er meer dan 1 hond wordt ingeschreven, geldt het familietarief nooit. In dit geval dient elke persoon individueel in te schrijven.

Openingsuren secretariaat:

Dinsdag

Zondag

18u30 - 20u

9u30 - 11u

OPGELET:

Bij extreme weersomstandigheden (bv. besneeuwde terreinen, extreme storm, meer dan 30°, ...) zijn wij gesloten!

HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

ING Bank: BE63 9300 0966 5308

Nieuws


Bezoek vanaf heden onze webshop !27/09/2020 - Wedstrijd gehoorzaamheidOnze hondenschool heeft een aangepaste dienstverlening door het Corona-virus. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Webshop   |    Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved