Sponsor onze club !

Hond en Baas werkt als afhaalpunt voor de hondenspeciaalzaak The Doggyshop.

The Doggyshop is gespecialiseerd in vers vlees en natuurvoeding voor hond en kat. In de zaak zelf in Lier geven ze ook uitstekende voedingsadviezen.


Maak via deze link naar hun website jouw bestelling en kom deze ophalen in ons clubhuis (er wordt elke 2 weken geleverd). Per bestelling ontvangt de club een leuke bonus. Vraag gerust meer info aan een van onze medewerkers.

Bij Zooplus kan je diverse zaken voor jouw hond aanschaffen zoals speelgoed en snacks. Wanneer je deze via de naastbestaande link koopt, krijgt onze club hiervoor ook een kleinigheidje.

Decathlon is de grootste sportwinkel ter wereld. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen.


Alle leden, bestuursleden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen aansluiten bij de Decathlon Clubkaart van onze hondenschool! Klik op de link op het logo hiernaast en vul het online formulier in.


Wat zijn de voordelen? Je krijgt éénmalig 400 punten op je klantenkaart (= 1 cadeaubon van 6 euro bij een Decathlonfiliaal naar keuze) én met elke aankoop bij Decathlon steun je jouw club. Je behoudt je eigen punten: er wordt niet geraakt aan je bestaande klantvoordelen!

Agradi is met zijn online winkel één van de grootste dieren- en buitenlevenwebshop.Met meer dan 100.000 producten tegen scherpe prijzen is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren.


Maak via deze link naar hun website jouw bestelling. Per bestelling ontvangt de club een leuke bonus.Agradi.nl Webshop

HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

Argenta Bank: BE60 9733 9215 5270

Nieuws


Bezoek vanaf heden onze webshop !27/09/2020 - Wedstrijd gehoorzaamheidOnze hondenschool heeft een aangepaste dienstverlening door het Corona-virus. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Webshop   |    Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved