Gedragsbegeleiding

Irina Van Overloop

INDIVIDUELE BEGELEIDING


Wanneer je een viervoeter in huis haalt, zal deze dienen te wennen aan onze manier van leven. Onze hondenschool is dan ook gespecialiseerd in het aanleren van de basistraining gehoorzaamheid alsook in het socialiseren van jouw hond.


Soms is deze basistraining of socialisatie niet voldoende en vertoont jouw hond alsnog gedragsproblemen.

Hierbij bent u het best geholpen bij individuele begeleiding. Hiervoor werken wij samen met hondengedragsbegeleidster Irina Van Overloop.


Aangezien je hier kiest voor een individuele begeleiding op maat van jou en jouw hond, zijn deze lessen niet inbegrepen onder het normale lidgeld van onze school. Ook als niet-lid kan je deelnemen aan deze begeleiding.


Ben je  geïnteresseerd in privé-begeleiding? Lees meer over de trainingsmethode van de gedragsbegeleidster via onderstaande knop, of surf naar de website www.hondengedragsbegeleiding.com voor meer informatie..

NOOD AAN PRIVE-TRAINING?

Begeleiding bij opvoeding & onaangenaam gedrag voor puppy's en volwassen honden

HALLO!


Als hondengedragsbegeleider help ik eigenaars van honden bij de opvoeding van hun puppy of volwassen hond, alsook sta ik steeds paraat om te helpen bij probleemsituaties die zich voor doen bij honden.

Een hond opvoeden is geen gemakkelijke taak. Honden zijn nu eenmaal andere wezens dan mensen, met hun eigen gedragingen en communicatie. Ze spreken een andere taal dan wij. Mijn doel is de baasjes te leren hoe ze goed kunnen communiceren met hun puppy of volwassen hond. Ik leer ze als het ware hoe ze de hondentaal moeten begrijpen en spreken om zo toekomstig probleemgedrag te voorkomen. Dit kan tijdens een training die we samen doen of tijdens een van de lezingen die ik geef op hondenschool Hond en Baas.

HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

Argenta Bank: BE60 9733 9215 5270

Nieuws


Bezoek vanaf heden onze webshop !27/09/2020 - Wedstrijd gehoorzaamheidOnze hondenschool heeft een aangepaste dienstverlening door het Corona-virus. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Webshop   |    Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved