Ons

Aanbod


Onze school


Hondenschool Hond en Baas maakt zich sterk dat het op een positieve manier omgaat met de opleiding van haar honden. Hieronder bevindt zich meer informatie over onze trainingsmethode. Naast een gamma aan educatieve groepslessen, biedt onze hondenschool ook recreatieve groepslessen aan. Ook voor diegene die individuele begeleiding verkiest bieden wij een oplossing.

Educatieve lessen en workshops


- Basisschool

- Gehoorzaamheid

- Lezingen voor de baasjes

Liever individuele begeleiding?Onze lesmethode
Bij Hond en Baas wordt er enkel gewerkt aan de hand van positieve gedragstraining. Dit wil zeggen:Tijdens de training wordt jouw hond beloond met de stem en met snoepjes en / of speeltjes. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.We werken enkel met hondvriendelijke hulpmiddellen.

  Wurgkettingen, pinkettingen of andere materialen die honden pijnigen zijn uit den boze.Wij helpen je een band op te bouwen met jouw hond die bestaat uit wederzijds respect en een goede communicatie. Dit zodat zowel jij en jouw hond genieten van elkaars gezelschap. Laat intimiderende methodes en pijnlijke hulpmiddelen achterwege. Positieve gedragstraining is zoveel leuker en effectiever.Aangezien we werken met beloning via snoep, is het belangrijk dat jouw viervoeter hier ook voor wil werken. Vaak raden we daarom ook aan om de hond niet teveel eten te geven voor je naar de les komt.


Onze instructeurs zullen jou met veel plezier verder begeleiden.HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

Argenta Bank: BE60 9733 9215 5270

Nieuws


Bezoek vanaf heden onze webshop !27/09/2020 - Wedstrijd gehoorzaamheidOnze hondenschool heeft een aangepaste dienstverlening door het Corona-virus. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Webshop   |    Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved