Maatregelen COVID 19

Download de applicatie van Hoba en wees meteen op de hoogte van alle nieuws. Ook het reserveren van jouw les in het kader van COVID-19 kan je gemakkelijk via de app doen. Volg de volgende werkwijze:


1. Maak je account aan op onze website.


2. Download de appHulp nodig hoe je de les reserveert? Dit kan je hier terugvinden.

Hondenschool Hond en Baas is geopend onder de normale uurregeling. Toch ziet het er even iets anders uit. Alle evenementen tot en met 31 december 2020 worden geannuleerd, en er zijn heel wat richtlijnen die we graag nageleefd zien. Naast de algemene richtlijnen (klik hier) kan je hieronder de extra maatregelen nalezen die specifiek op onze club gelden. Ben jij of je naaste besmet met het Corona-virus, en ben je recent op onze club geweest? Meld het ons zo spoedig mogelijk!


Mondmaskerplicht


 1. Het betreden en verlaten van onze terreinen mag enkel mits het dragen van een mondneusmasker. Tijdens de lessen kan het mondneusmasker afgezet worden mits de instructeur hiermee akkoord is, en mits de 1,5 meter afstand kan gewaarborgd worden. Geen mondneusmasker aan = geen toegang!


2. Het betreden en verlaten van ons terras en de kantine kan enkel mits het dragen van een mondneusmasker. Ook bij verplaatsingen zoals een toiletbezoek moet men een mondneusmasker dragen. Men mag het mondneusmasker enkel verwijderen wanneer men aan tafel zit (max. 10 pers. die ook elk 1,5 meter uit elkaar dienen te zitten tenzij bubbel). Geen mondneusmasker aan = geen toegang!

 


Registratieplicht


1. Ieder lid dat gebruik maakt van de lessen, moet zich telkens verplicht registreren. Voor de basisschool en agility wordt dit voorzien via de doodles (zie onder), voor gehoorzaamheid schrijft men zich in via het voorziene document, voor de andere disciplines krijgen jullie instructies van de lesgever. Geen registratie =  geen toegang!


2. Iedere bezoeker van het terras en de kantine moet zich telkens verplicht registreren. Je registreert jezelf en je gezelschap via de website www.ikzithier.be, het groene scherm dat volgt na de registratie laat je zien aan de toogmedewerker van dienst. Geen registratie =  geen toegang!

 

Richtlijnen per zone


1. Kantine


- Ieddere bezoeker dient de openingsuren te respecteren. Hoba respecteert de avondklok.


- In de kantine kan men momenteel niet plaatsnemen. Consumpties dienen verplicht buiten genuttigd te worden.


- WC-bezoeken zijn toegelaten per 1. Is er een toilet bezet, dan dient u te wachten.


- Betalen kan bij voorkeur via Bancontact (> 10 EUR) of via Payconic (eender welk bedrag). Betalen met cash willen we zoveel mogelijk vermijden, en indien het niet anders kan vragen we gepast geld.


- Het is verboden om te roken onder het terras of in de nabijheid van het terras. Ook is roken op onze terreinen niet toegelaten cfr. ons reglement.


- Op het terras moet men verplicht zitten en mag men niet rondlopen (behalve voor toiletbezoek). Bj alle verplaatsingen is een mondmasker verplicht.


- Bestellingen worden opgenomen en gebracht aan tafel, leeggoed moet door ieder individu weggezet worden in de daartoe voorziene zone bij het verlaten van het terras.


Secretariaat


De juiste informatie kan je op deze pagina terugvinden. Hier kan je de juiste openingsuren terugvinden:


  • Zo 19/07/2020 11u-12u30
  • di 11/08/2020 19u-20u30
  • di 25/08/2020 19u-20u30
  • zo 13/09/2020 11u-12u302. Terreinen


- Toeschouwers zijn niet toegelaten, tenzij zittend op ons terras.


- Groepstrainingen worden steeds begeleid door een instructeur dewelke aangeduid wordt door de disciplineverantwoordelijke / het bestuur. Deze instructeur ziet erop toe dat alle voorschriften nageleefd worden en zal tussenkomen in het geval van risico's. Elke cursist behoudt de nodige afstand tot de instructeur. 


- De uitlaatweide van Hoba is open. Samenscholen is echter verboden. Gelieve zoveel mogelijk rotatie te voorzien. Er hangt een slot aan de poort dat een code bevat. Deze werd u bezorgd per e-mail. 


- Laat honden NIET met elkaar in contact komen, ook niet tijdens de les. Laat uw hond ook niet in contact komen met andere cursisten.


-Het terras, de tafels en de stoelen mogen niet gebruikt worden wanneer de kantine gesloten is.


- Er mogen nooit meer dan 50 personen op onze locatie aanwezig zijn (exclusief lesgevende instructeurs).


- Elke auto moet geparkeerd staan met een minimale afstand van 1,5 meter tot de volgende auto.


- U raakt nooit het beschikbare materiaal aan op de terreinen, ook al wil u behulpzaam zijn en helpen. Helaas is dit in deze periode niet toegestaan (tenzij de instructeur u anders informeert).


- Het dragen van mondmaskers is verplicht. Let wel op dat sommige honden hierop raar kunnen reageren. Onze instructeur wordt voorzien van de nodige desinfecterende middelen.


- Er is geen verzamelterrein, u begeeft zich rechtstreeks naar het correcte terrein op het uur van uw les (stipt! Niet te vroeg, niet te laat). Bij een nauwe doorgang van / naar het terrein wacht u steeds tot deze vrij is zodat iemand anders kan passeren.


- U heeft steeds uw lidkaart bij de hand, en laat deze zien op afstand wanneer dit gevraagd wordt. Geen lidkaart = geen toegang.


- Inbreuken op deze richtlijnen dienen steeds gemeld te worden aan de voorzitter.


Een vraag over de algemene richtlijnen? Klik hier.


 

Richtlijnen per discipline


1. Basisschool


Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is verplicht. Dit kan je max. 7 dagen op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.


Hier kan u de correcte uurregeling terugvinden.

Enkele belangrijke zaken ivm het inschrijven:

-U schrijft zich in de juiste klas in (bij vragen gelieve even te mailen via onderstaande button)
-Indien u toch verhinderd bent te komen schrijft u zich terug uit. Bij 2x niet uitschrijven wordt u geweigerd om nog les te volgen, vele mensen willen les komen volgen en daarom dat wij hoffelijkheid vragen.
-Gelieve als u een week bent komen trainen, de week die volgt niet in te schrijven zodat andere mensen voldoende de kans krijgen, mocht u merken dat zaterdagavond vanaf 18.00 uur er nog plaatsen beschikbaar zijn in uw klas, mogen deze alsnog worden ingevuld.
-De instructeurs hebben een lijst met alle ingeschreven personen, bent u niet ingeschreven, dan mag u de terreinen niet betreden.

Voor de les:

U komt stipt op het gevraagde uur rechtstreeks naar het volgende terrein:


Recreanten: terrein 4

Brevetklas: terrein 5

B-klas: terrein 3

A-klas: terrein 6

Doorstroomklas: verzamelen op parkingTijdens de les:

-Op de terreinen zullen steeds 10 kegels staan. U neemt bij het begin van de les plaats aan een kegel, dit is uw front gedurende de hele les. U wijkt nooit af van deze kegel, tenzij de instructeur u hiervoor instructies geeft.
-U raakt nooit het beschikbare materiaal aan op de terreinen, ook al wil u behulpzaam zijn en helpen, helaas is dat in deze periode niet toegestaan.
-Het materiaal wordt tussen en na elke training door ons gedesinfecteerd.
-U houdt steeds 1.5 m afstand van zowel mede-leden als instructeur.Een vraag in verband met de basisschool? Klik hier.
2. Gehoorzaamheid


Bekijk hier de uurregeling. Telkenmale registreren voor het volgen van de les is verplicht. Dit kan je max. 7 dagen op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.Een vraag in verband met gehoorzaamheid? Klik hier.
3. Agility


Enkel tijdens het hardlopen (intensief sporten), kan men het mondmasker uitzetten. Direct voor- en na het lopen van het parcours moet dit opnieuw opgezet worden.


Bekijk hier de instructies.


Bekijk hier de uurregeling. 


Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is verplicht. Dit kan je max. 7 dagen op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.


Een vraag in verband met Agility? Klik hier.
4. Andere disciplines


Op de pagina van elke discipline kan je de manier van inschrijven terug vinden. De instructeur zal u de nodige maatregelen toelichten.. Zie hier de normale uurregeling.
HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

Argenta Bank: BE60 9733 9215 5270

Nieuws


Bezoek vanaf heden onze webshop !27/09/2020 - Wedstrijd gehoorzaamheidOnze hondenschool heeft een aangepaste dienstverlening door het Corona-virus. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Webshop   |    Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved