Maatregelen COVID 19

Download de applicatie van Hoba en wees meteen op de hoogte van alle nieuws. Ook het reserveren van jouw les in het kader van COVID-19 kan je gemakkelijk via de app doen. Volg de volgende werkwijze:


1. Maak je account aan op onze website.


2. Download de appHulp nodig hoe je de les reserveert? Dit kan je hier terugvinden.

Vanwege de Corona-reglementering is onze hondenschool voor onbepaalde tijd gesloten.

Hondenschool Hond en Baas is geopend onder de normale uurregeling. Toch ziet het er even iets anders uit. Grote evenementen tot en met 30 maart 2021 worden geannuleerd, en er zijn heel wat richtlijnen die we graag nageleefd zien. Naast de algemene richtlijnen (klik hier) kan je hieronder de extra maatregelen nalezen die specifiek op onze club gelden. Ben jij of je naaste ziek? Blijf even thuis om anderen niet ziek te maken. Heb je symptomen van het Corona-virus? Wacht de uitslag van je test af en blijf thuis. Ben je recent op onze club geweest en had je een positieve uitslag op je COVID19-test? Meld het ons zo spoedig mogelijk!


Mondmaskerplicht


 Het betreden en verlaten van onze terreinen mag enkel mits het dragen van een mondneusmasker. Tijdens de lessen kan het mondneusmasker afgezet worden mits de instructeur hiermee akkoord is, en mits de 1,5 meter afstand kan gewaarborgd worden. Geen mondneusmasker aan = geen toegang!

 


Registratieplicht


Ieder lid dat gebruik maakt van de lessen, moet zich telkens verplicht registreren. Registreren kan via de Hoba-app (zie boven) of via onze registratiewebsite: www.hond-baas.com. Geen registratie =  geen toegang!

 

Richtlijnen per zone


1. Kantine & terras = gesloten tot minstens 18 novemberSecretariaat


De juiste informatie kan je op deze pagina terugvinden. Hier kan je de juiste openingsuren terugvinden:


  • Data volgen weldra2. Terreinen


- Toeschouwers zijn niet toegelaten


- Groepstrainingen worden steeds begeleid door een instructeur dewelke aangeduid wordt door de disciplineverantwoordelijke / het bestuur. Deze instructeur ziet erop toe dat alle voorschriften nageleefd worden en zal tussenkomen in het geval van risico's. Elke cursist behoudt de nodige afstand tot de instructeur. 


- De uitlaatweide van Hoba is open. Samenscholen is echter verboden. Gelieve zoveel mogelijk rotatie te voorzien. Er hangt een slot aan de poort dat een code bevat. Deze werd u bezorgd per e-mail. 


- Laat honden NIET met elkaar in contact komen, ook niet tijdens de les. Laat uw hond ook niet in contact komen met andere cursisten.


-Het terras, de tafels en de stoelen mogen niet gebruikt worden wanneer de kantine gesloten is.


- Er mogen nooit meer dan 40 personen op onze locatie aanwezig zijn (exclusief lesgevende instructeurs).


- Elke auto moet geparkeerd staan met een minimale afstand van 1,5 meter tot de volgende auto.


- U raakt nooit het beschikbare materiaal aan op de terreinen, ook al wil u behulpzaam zijn en helpen. Helaas is dit in deze periode niet toegestaan (tenzij de instructeur u anders informeert).


- Het dragen van mondmaskers is verplicht. Let wel op dat sommige honden hierop raar kunnen reageren. Onze instructeur wordt voorzien van de nodige desinfecterende middelen.


- Er is geen verzamelterrein, u begeeft zich rechtstreeks naar het correcte terrein op het uur van uw les (stipt! Niet te vroeg, niet te laat). Bij een nauwe doorgang van / naar het terrein wacht u steeds tot deze vrij is zodat iemand anders kan passeren.


- U heeft steeds uw lidkaart bij de hand, en laat deze zien op afstand wanneer dit gevraagd wordt. Geen lidkaart = geen toegang.


- Inbreuken op deze richtlijnen dienen steeds gemeld te worden aan de voorzitter.


Een vraag over de algemene richtlijnen? Klik hier.


 

Richtlijnen per discipline


1. Basisschool


Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is verplicht. Dit kan je max. 7 dagen op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.


Hier kan u de correcte uurregeling terugvinden.

Enkele belangrijke zaken ivm het inschrijven:

-U schrijft zich in de juiste klas in (bij vragen gelieve even te mailen via onderstaande button)
-Indien u toch verhinderd bent te komen schrijft u zich terug uit. Bij 2x niet uitschrijven wordt u geweigerd om nog les te volgen, vele mensen willen les komen volgen en daarom dat wij hoffelijkheid vragen.
-Gelieve als u een week bent komen trainen, de week die volgt niet in te schrijven zodat andere mensen voldoende de kans krijgen, mocht u merken dat zaterdagavond vanaf 18.00 uur er nog plaatsen beschikbaar zijn in uw klas, mogen deze alsnog worden ingevuld.
-De instructeurs hebben een lijst met alle ingeschreven personen, bent u niet ingeschreven, dan mag u de terreinen niet betreden.

Voor de les:

U komt stipt op het gevraagde uur rechtstreeks naar het volgende terrein:


Recreanten: terrein 4

Brevetklas: terrein 5

B-klas: terrein 3

A-klas: terrein 6

Doorstroomklas: verzamelen op parkingTijdens de les:

-Op de terreinen zullen steeds 10 kegels staan. U neemt bij het begin van de les plaats aan een kegel, dit is uw front gedurende de hele les. U wijkt nooit af van deze kegel, tenzij de instructeur u hiervoor instructies geeft.
-U raakt nooit het beschikbare materiaal aan op de terreinen, ook al wil u behulpzaam zijn en helpen, helaas is dat in deze periode niet toegestaan.
-Het materiaal wordt tussen en na elke training door ons gedesinfecteerd.
-U houdt steeds 1.5 m afstand van zowel mede-leden als instructeur.Een vraag in verband met de basisschool? Klik hier.
2. Gehoorzaamheid


Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is verplicht. Dit kan je max. 7 dagen op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.


Hier kan u de correcte uurregeling terugvinden.Een vraag in verband met gehoorzaamheid? Klik hier.
3. Agility


Enkel tijdens het hardlopen (intensief sporten), kan men het mondmasker uitzetten. Direct voor- en na het lopen van het parcours moet dit opnieuw opgezet worden.


Bekijk hier de instructies.


Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is verplicht. Dit kan je max. 7 dagen op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.


Hier kan u de correcte uurregeling terugvinden.


Een vraag in verband met Agility? Klik hier.
4. Andere disciplines


Op de pagina van elke discipline kan je de manier van inschrijven terug vinden. De instructeur zal u de nodige maatregelen toelichten.

Hier kan u de correcte uurregeling terugvinden.
HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

Argenta Bank: BE60 9733 9215 5270

Nieuws


Bezoek vanaf heden onze webshop !27/09/2020 - Wedstrijd gehoorzaamheidOnze hondenschool heeft een aangepaste dienstverlening door het Corona-virus. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Webshop   |    Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved